03 April 2011

P.Pangkor


Selamat malam Malaysia.Hari ini anda bersama dengan dj baru anda yang tidak bertauliah.Saya ingin memberikan sedikit penerangan berkenaan dengan foto di atas. Foto tersebut telah di 'snap' di Pantai Bogak,Pulau Pangkor pada 14 Mac yang lalu. So setelah di edit dengan cantik maka saya post gambar ni sebagai pembuka bicara entri saya hari ini. Sudah lama benar saya tak post entry latest. Kalau saya on blog saya pon hanya sekadar menatapnya sebagai kepuasan hati tatkala melihat blog sendiri yang agak cantik ni. Perasan sendiri jer. Saya target by the end of this year, saya akan ada at least 100 follower. Saya berjanji akan menjaga blog ni sebaik-baiknya supaya x hilang macam blog saya yang dulu. Rugi lorh kalau kena buat blog baru. Kalau new blogger tak per lar. Tapi kalau dah lama berkecimpung dengan blog ni tetiba blog tu hilang n kena buat blog baru, sedih beb.Macam hilang barang kesayangan larh.. Dulu masa mula2 saya aktif blog, blog xberapa aktif sangat. Tapi skunk dia dah jadi laman web yang paling aktif selepas fb.


DJ tak bertauliah

- Nur Syazwani Md Jailani -
Wfw Wwe

No comments:

Post a Comment

Thanks for the comment.. Keep following me !