25 November 2011

Adek Amirah

Assalamualaikum dan salam cuti sekolah..
Dah lama aku tak tulis kat belog ni..hari ni aku na ckp pasal sorang bdx ni..
Nama dia Nur Amirah binti Muhamad Noor..
Tengok aku siap ingat nama bapak dia lg..
Pasal aku suka kat dia..
Sekali aku pndang tros trpikat..

Aku tgok bdx ni mngkin sikap ada sikit-sikit mcm aku..
Aku rasa la..Pasal naluri aku kuat mengatakan YA..

Aku usya bdx ni dh lama..
Sejak awal taon lg..Aku tgor dia stakat on9 ja..
Tak berani face to face..
But somehow lagi beberapa ari na cuti sekolah,,
aku da TEGUR dia..Wah epi sgt..
Siap mntx 6ber fon lg..
Buddy aku kata " hg amik ja dia jd adek angkat "
pastu aq jwb balek " ala aku nak kwn dulu ngan dia "

aq confuse na amik jdi adek ke tak..
aku bkn ape cma nak kwn bdx tu..
Yer la brkwn biar seribu kan...
 
Aku engat nnti bila da kwn ngan junior tu..
boleh lar aq tolong dia dlm study..
or sebagai PENGAWAS..bole la aq defend dia kalo kena BULI..

Pape pon kena tunggu bkak sk dulu bru bole jmpa ngan dia..
Masa ari last sk aku cari dye xjmpa..
Pastu aq msg la dia..Dia xblas..Frust menonggeng la aku..

Bla time aq on9 ja dia tarak..Bila masanya aq na bole sembang ngan dia kan..

Kepada NUR AMIRAH,, kalau adek baca post ni,, sis na ckp yg sis hrp adek sudi
kwn dgn sis yer..even sis xde la cantex sgt kan..Hehehe..

2 comments:

Thanks for the comment.. Keep following me !