20 April 2012

"Giveaway : Saje-saje nak menang by Ayesha Ramlee"





  







 
Tetiba rasa na join GA pulak.. Hope terpilih lar yeah..
 Kalau na join sila ke LINK ini..
 
 

06 April 2012

I-city is the best..



 


Wah..Entry aku tak habes-habes tentang gi holiday kan.. Nampaknya family aku suka sangat pegi jalan-jalan kan.. Aku apa lagi..Hiakkkk.. Hari tu aku pegi KL * aktiviti wajib setiap tahun * ... Ayah aku ada benda na settle so tak sempat na pegi jalan-jalan kat tempat laen.. So disebabkan aku teringin sangat sangat na gi I-City tu,, dia pon bawak la.. Series masa sampai kat sana memang tak sama macam mana aku bayangkan.. Apa yang aku bayangkan tersasar jauh dari landasan * aku bayangkan tempat lagi indah dari realitinya * hahahh.. Tapi tak pa..Tempat tu still indah..Apalagi bila malam hari tiba,.Aku and family lepak kat sana sehari suntuk kot.. Dalam snow walk pon dah berjam-jam.. semua game dalam snow walk aku try... Aku ni bukan pemalu orangnya.. so aku takkan lepaskan peluang try game tuh..walaupon adik aku kata macam budak-budak..it's ok.. di malam hari jalan-jalan around i-city.. berwarna-warni.. Rugi lorh sape yang tak pegi..

Nak naik jugak :(





Happy Family always.. Muahh..



// Nak skodeng sapa tuh //



Naik kereta api tak ajak..tak pa



Such a nice view at night



Haha..na pose sorang-sorang yer // jgn harap !



Yang berbaju oren tengah tahan sejuk tahap ////////



Cantik rumah.. Tak nak jemput masuk ka ??



Jom meeting di dalam igloo



2 benda kaler biru + putih kat belakang tu kawan I tau



Terowong ke masa hadapan


Pesan gadis kidal : kalau na masuk snow walk pakai kasut bertutup tau..