29 June 2012


 


You can't buy hapiness but you can buy ice-cream ,, 
which kinda the same thing.. 

23 June 2012

Tips untuk menghasilkan amazing blog

Ramai kawan-kawan kata blog saya cute =) Thanx korang semua..So, saya nk bg beberapa tips camne nk buat blog yg cute..Kalau korang ikut nasihat ni InsyaAllah blog korang akan cantek..
(✿◠‿◠) (✿ ♥‿♥) (✿◠‿◠)


1. First korang kena la ada blog sendiri dulu yer

2. Korang kena design blog korang ikut citarasa korang

3. Korang tengok blog2 yang cantik n cute atau visit -----> skin

4. Then korang design semula blog korang brpandukan blog2 yg cantik tu

5. Korang join sebyk yg boleh site2 yg akan bantu korang dlm mndesignkn blog korang

6. Korang kena selalu post entri yg best n menarik.The most important thing kena ada
gmbar.. Entri yg bagus boleh dilhat melalui gmbrnya




7. Korang kena la pandai jiwang karat dengan post korang yer

8. Korang jgn buat blog korang nmpk semak taw.. Nanti org xska lorh

9. Kalau korang nk byk follower korang kena respon dkt diorang..
Bila diorang follow korang,, korang pon kena la follow diorang

10. Last but not least korang kena happy and ada minat buat blog.. 


Easy n simple jer..

Walaupon blog korang xcantik it's ok..
Owg xpndang sgt yg tu..Yg penting korang aktif utk post entri baru..

11 June 2012

Addmath aku A !





     




Betul ke ?? Ataupun aku tengah mimpi di siang hari.. Addmath yang aku target sekurang-kurangnya B- boley dapat A.. Series tak sangka betul ar.. bersyukur sangat-sangat dpt A.. tak boley na bayangkan betapa gembiranya aku..pada fren-fren aku di luar sana yang dapat G untuk addmath,,usha la lagi..jangan putus asa yer.. maunyer xdpt A ,, aq study addmath  gila-gila kot.. wak2 practice HAC oanrg len huhahuha aku wat latihan addmath weh..yang penting addmath ni xleh tinggal kena wat latihan selalu..kalau tak faham jangan tangguh-tangguh nanti ketinggalan.. *sambil type sambil tersengih ni.. happy sangat lar katakan..