05 August 2013

Salam Aidilfitri dan Salam Trial

Assalamualaikum. MasyaAllah dah 27 hari kita puasa. Wani sibuk sangat tahun ni sampai tak sempat nak post apa-apapon. Blog ni pon dh berhabuk. Kesempatan ni, Wani nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan tak lambat lagi kot rasanya nak ucap Selamat Berpuasa.hikhik. Kepada kaum kerabat dan sahabat handai, sepuluh jari ku susun mohon maaf andai ada terkasar bahasa tersalah bicara tersilap langkah. Mohon dimaafkan segala kesilapan dan kekhilafan yang lalu. Moga Ramadhan tahun ini membawa sinar baru kepada kita semua. yeay tahun dapat kad raya kot. thanks kawan. 




To all SPM candidates, terutamanya Badlishans, good luck untuk trial yang bakal menjelang tiba pada hari first buka sekolah. Sambil makan ketupat lemang tu, buku baca la jugak. Yang mana tak siap project add math tu, buat sampai siap kalau tak nak kena potong markah. Semoga sama-sama kita mencapai kejayaan. Kepada sahabat seperjuanganku, semoga usaha kita selama setahun tujuh bulan ni membuahkan hasil. Trial ni akan membantu kita untuk apply scholarship okay. GOOD LUCK!