04 January 2014

PLKN

Assalamualaikum. Less than 24 hours, Wani akan mendaftar untuk mengikuti PLKN. Idk sama ada ni benda gembira ke sedih, bercampur baur dah perasaan nih. Mungkin  satu pengalaman yang baru untuk Wani. Alhamdulillah walaupun timing macam tak kena, tp bersyukur sesangat dapat kump 1. Kengkawan yg dapat 2nd or 3rd batch mesti frust kn ? Nak buat semua benda tak sempat. Eg, research uni, research scholarships, lesen, spend dengan kengkawan, tengok adik2 yg terpaksa bertungkus lumus siapkan homework. hahahah. 

Kepada kawan kawan yang sangat caring tak putus putus cakap good luck dan suruh jaga diri, thank you so much. Nanti kalau ada masa kita jumpa iye. Dah habis program nanti, I will make you feel jealous of me baru tau. hikhikhik.

Alang alang menyelop pekasam biar sampai ke lengan. Tahun baru azam baru. Azam 2013 90% dah tercapai. Azam 2014 nak jadi orang yg lebih penyabar dan tak mudah salah sangka dengan orang. Moga moga tercapai lah ye.

HIGHLIGHTS OF THE YEAR

1. Naib johan pantun daerah
2. Naib johan kawad kaki negeri
3. Ke-3 Hari Puteri kebangsaan
4. Gila gila dengan le' Girls of sc3
5. Dah friendly sikit dengan Badlishans
6. Buat pertama kali straight As' trial and A biology in trial. usaha tangga kejayaan kn ?
7. Officially ex-secondary student now

Semoga tahun 2014 lebih baik dari 2013. Azam baru, permulaan bab yang baru.