13 December 2013

Pulau Pinang

7.12.2013. Abah bawa kita sekeluarga pergi Penang. Jalan-jalan, release stress tempat kerja, makan. It just a short trip but meaningful to each of us. Bukan selalu dapat spend time dengan family. Kalau dekat rumah, sorang kat dapur, sorang tengok tv, sorang main, sorang dalam bilik. Walaupun di bawah bumbung yang sama tp masing-masing buat kerja sendiri je. Weekend je lah kita orang boleh together-gather kn.. Before Abah ambil cuti panjang, he just bring anywhere dia nak bawak. Sebelum kitorang gi Penang, kita pergi Kuala Gula. Bajet nk tengok burung konon. lastlast pergi, sampai pastu makan, solat, then balik. Kelakar pun ada jugak..  Btw, siapa-siapa yg rasa nk pergi Penang sekadar nk menghabiskan masa yang terluang, this is my suggestion : Muzium Negeri, Toy Museum, Batu Feringgi, Masjid Terapung, Padang Kota.


Batu Feringgi

Toy Museum

My Beloved Family

Kuala Gula ( tersesat satu gambar )


No comments:

Post a Comment

Thanks for the comment.. Keep following me !