03 December 2013

Freedom

Assalamualaikum. Hola. SPM is over now. Entahlah, seronok ke sedih. Seronok tak perlu dengar cg membebel, tak kena buat homework tapi sedih tak boleh gila-gila dengan kengkawan tak boleh bising sana sini ronda sekolah. Hikhik.. Seriously, Im going to miss those members sooooo much.. Dulu masa kecik-kecik, berpisah dengan kawan pun tak kisah tak ambil peduli langsung. Sekarang bila nak kena berpisah, berat pulak hati. Tapi what to do, inilah lumrah hidup, setiap pertemuan pasti ada perpisahan. Sementara nak tunggu result ni, macam-macam plan dah buat. Lesen driving, holiday dengan family, ajak kengkawan datang rumah and of course P.L.K.N. Huh macam mana boleh dapat pun tak tahu. Dulu orang kata kononnya kalau kat sk aktif tak kena gi PLKN, tp Wani pergi sampai kebangsaan, masuk competition antarabangsa kena pergi jugak. Nak kata happy pon tak, nak kata sedih sangat pun tak. Dah rezeki dapat, okey jah.. Boleh jumpa kawan-kawan baru, buat aktiviti lasak. Seronok mungkin ??







Trust me, Im going to miss you guys. Dua tahun jadi classmates, seronok sangat sangat. Masa first day masuk kelas 4SC3, sedih pun ada sebab terpaksa berpisah dengan classmates lama, and takut tak boleh masuk dengan 4SC3. Tapi lama-lama dah sayang dengan kawan dari 4SC3. Thanks korang semua sudi kawanku. Ingat-ingat Wani selalu dalam doa korang okey ! To my bestie, Farah, Amira, Fyzz, Naz, Mimi, Hafizah, Mirrah, Syuhada, Kikie and of course member sebelah, Hanis, good luck dalam hidup korang akan datang. Jangan lupa aku. Nanti kalau korang dah femes, jangan lupa sebut nama aku okey. Hihihi. Thanks sekali lagi sampai saat-saat akhir lagi satu saat nak masuk dewan exam pun masih sudi kongsi ilmu dengan aku. Aku doakan kita semua berjaya dunia akhirat. Amin.

p/s : Korang antara memori terindah dalam hidup aku

No comments:

Post a Comment

Thanks for the comment.. Keep following me !